joi, 16 iunie 2022

TÂNĂRUL RANGER CERCETAŞ

Asociaţia Chindia Jurasic Park, implementează în perioada 15 iunie - 31 iulie 2022, în parteneriat cu Organizaţia Naţională "Cercetaşii României" şi cu finanţare din partea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, proiectul "TÂNĂRUL RANGER CERCETAŞ".

Scopul proiectului este atragerea copiilor şi tinerilor, în activităţi tematice de educaţie ecologică şi protecţia mediului în zona montană a judeţului Dâmboviţa.

Astfel, în perioada 3-7 iulie 2022, la Pensiunea Gură de Rai din munţii Bucegi se vor desfăşura activităţile teoretice şi practice ale taberei tematice de educaţie ecologică şi protecţia mediului, în mijlocul naturii. Un număr de 36 de cercetaşi, coordonaţi de monitori ai asociaţiei, vor deprinde tainele naturii parcurgând trasee de drumeţie, luând parte la activităţi de alpinism, speologie, orientare cu busola, ecologizare şi refacere a marcajelor turistice din zonă.

Proiectul va contribui astfel la promovarea şi protejarea Rezervaţiilor şi monumentelor din Parcul Natural Bucegi şi va stimula participarea tinerilor la activităţi de educaţie ecologică montană.

Posta Nicolae

Preşedinte ACJP, coordonator proiect



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu